Vøra camping ligger nesten ytterst i Sandefjordsfjorden, 9 kilometer fra sentrum. Naturen og området må oppleves, men vi skal forsøke å forklare det hele med ord.
Vøra camping ligger ved sannsynligvis Vestfolds fineste badestrand. Stranda er bred og lang med en liten brygge i enden. Brygga er kjent for sitt gode krabbefiske, og mange barn har fått sin første krabbe her. Vegetasjon i syd gjør at stranden ligger i le stort sett hele sommeren.
Campingplassen er en del av kyststien i Sandefjord, noen kilometer til fots eller sykkel så er man i spektakulært kystlandskap. Her er man helt ute i havgapet med en fantastisk utsikt. Det finnes små badeviker og flotte svaberg.

Vi på Vøra camping ønsker dere alle hjertelig velkommen.

Ring oss +4790960142
Eller kontakt oss via formuleret under så kontakter vi dere snarest