"Lenger ut jo bedre vann, best på Vøra badestrand"

Globecar bybobil til utleie.

Meget praktisk Pøssl Globecar med totalvekt under 3500kg og kan kjøres på førerkort KL-B. Bybobilen har 2.3l 150hk og automat girkasse Bilen har en lengde på 6,35m Bilen er 270cm høy.
Bybobilen er utstyrt med cruisekontroll, Pioner DAB+ multispiller med ryggekamra. Sykkelstativ til 2 sykler og gassalarm.

Praktiske løsninger med god plass. Eget bad med fast toalett og dusjmulighet. Varmt og kaldt vann på bad og kjøkken. Lys og trivelig. Stor seng bak, slik at en ikke trenger pakke sammen sittegruppen for å klargjøre senga. Stor lagerplass under sengen bak. Ellers er det mye skap og skuffer innvendig.

Bybobilen er registrert for 4 personer, men passer best (og er utstyrt) for 2 personer. Det kan medfølge KIT for å lage ekstra seng i sittegruppen hvis barn skal være med.
Bilen er utstyrt med propan, camping bord og 2 campingstoler. Bestikk og tallerkener. Dyner, sengetøy, håndklær , tørkerull, dorull etc: alt du trenger for å starte turen er på plass. Ta med deg/dere førerkort, mat og klær så er du/dere klar for tur. Gratis parkering for din/deres bil mens du/dere leier.

Bybobilen har propan som hoved varmer og er utstyrt med 2 propanflasker -du trenger ikke bekymre deg for varme, varmtvann, koking og kjøleskapstemperatur på fricamp.
Bilen har el-pakke: 230V uttak ved kjøkken og sittegruppe. Alle 230V kontaktene må være tilkoblet landstrøm. I tillegg er det 12V|USB uttak ved sittegruppe, i senga bak og i førerhus.

Leietaker skal være minimum 25 år og ha vært innehaver av gyldig norsk førerkort klasse B i min. 5 år sammenhengende.

Priser:
LEIE FOR EN UKE
Høysesong: Kr 12 900,-


LEIE FOR EN WEEKEND
Høysesong: Kr 6 900,-
Lavsesong Kr 5 900,-

PRISER DIVERSE:

Innvendig sluttrengjøring: Kr 900,-
Utvendig sluttrengjøring: Kr 900,-
Tømming toalett: kr 400,-
Sengetøy pr. person: Kr 200,-

INKLUDERT I LEIEN:
Uke: 2000 km
Weekend 1500 km
Gass: 11 kg
Kaskoforsikr: Ja
Utover dette belastes det 4,0 kr. pr kilometer

Depositum er på kr. 5.000,- tilbakeføres ved skadefritt tilbakelevert kjøretøy | Egenandel skade kr. 5.000,-

Bybobilen er utstyrt med bombrikke, Beløpet avregnes mot faktiske på beløpte bompasseringer i leieperioden.
Parkeringsbøter og lignende eller ulovlig bruk av avgiftsfri diesel, som leietaker ikke har oppgjort belastes leietaker i ettertid.

Bybobilen utleveres og tilbakeleveres med full drivstofftank. Manglende drivstoff ved tilbakelevering vil bli belastet leietaker etter gjeldene drivstofftakster.

Leieprisen inkluderer kasko og ansvarsforsikring. Ved ansvar eller kaskoskade må leietaker betale egenandelen på kr. 5.000,-. Ved glasskade må leietaker betale egenandelen på kr. 2500,-. Ved tyveri eller ran dekker bobilens forsikring kun utstyr som tilhører bobilen, leietaker må betale egenandelen. Det anbefales leietaker å tegne egen reiseforsikring.

Bybobilen kan ikke fremleies, eller benyttes av 3.part.

Bybobilen gjennomgår kontroll av utleier før utleie og gjennomgås med leietaker ved utlevering, tilstandsrapport fylles ut og signeres av utleier og leietaker.
Opplæring vil bli gitt før utlevering, sett av tid til dette.

Vi forutsetter en forsiktig bruk av bobilen slik at turen blir vellykket.

Bobilen er røyk- og dyrefri

« »