Det finnes et stort utvalg med aktiviteter på Vøra camping og nærområdet. Ønsker man en lenger utflukt så er en Sverige tur å anbefale.
Bad og kos ved den fineste og reneste stranden i Vestfold.
Strandvolley bane finnes og er topp moderne.
Strandfotball, mål og ball lånes i resepsjonen.
Kajakk padling, ta med kajakk og opplev fine viker og øyer i Sandefjordsfjorden. Kontakt resepsjonen om du vill ha turforslag.
Fiske, Sandefjordsfjorden har en ev Norges beste bestand av sjøørret og havabbor. Så mulighetene er store for å kunne få en god middag på kroken. Område rundt Vøra camping er kjent for godt fiske, beste tiden på døgnet er tidlig morgen og sent på kvelden. Kontakt resepsjonen for gode fiske tips.
Sykkel, om du har med sykkel er det mange muligheter til fine turer. Kyststien som går forbi kan sykles som en rundtur. Det finnes også mange grusveier i området som egner seg ypperlig til mtb sykling.
Jogge/gå, En joggetur eller gåtur ute på folehavna er å anbefale. Her beveger du deg i spektakulær natur på merkede løyper. Ta med en liten ryggsekk med badetøy, mange fine bademuligheter langs stien. Løypa starter ved Vøra camping.
Lekeplass, lekeplass finnes sentralt på campingplassen.
Det kan leies trampebiler, trampebåt og padlebrett.

Vi på Vøra camping ønsker alle en fin dag.

Ring oss +4790960142
Eller kontakt oss via formuleret under så kontakter vi dere snarest