Vøra Camping

Hytteutleie Sandefjord

Sandefjord har blitt en populær feriedestinasjon i Norge. Her finnes det mange flotte muligheter for bading, aktiviteter og hyggelige sammenkomster.

Våre hytter

Her hos oss i Sandefjord har vi både 2 roms og 3 roms hytter. Utleiehyttene fikk nylig en oppgradering, og holder svært god standard. Hyttene har kombinert kjøkken og stue 

I hyttene finner du alt du trenger for et behagelig opphold, inkludert vaskemaskin. Nyt en god kopp kaffe om morgenen, og stell til med en flott middag på kvelden. Hytten har både sittegrupper og spisebord, og en flott platting hvor du kan slappe av. 

Leier du hytte hos oss, er alle utstyrt med dyner, puter, kjøkkenutstyr, kaffetrakter og TV.

Idyllisk hytteutleie i Sandefjord

Dette er hytter med svært solrik beliggenhet og kort avstand til stranda. Stranden her i Sandefjord, er en av de flotteste strendene i hele Vestfold. På stranden er det muligheter for sandvolleyball, krabbefiske, sandslottbygging og mer! Like ved er det også mulighet for kajakkutleie.

Våre hytter er tilgjengelig for utleie gjennom hele året, så her er det bare å komme når du ønsker!

Hvorfor leie hytte i Sandefjord?

Sandefjord er omgitt av vakker natur, inkludert skjærgårder, strender og skoger. Dette gir rikelig med muligheter for friluftsliv som båtliv, fiske, turgåing og sykling. Byen er også kjent for å være familievennlig med mange aktiviteter som passer for alle aldre. Det finnes flere parker, lekeplasser og familieattraksjoner som kan holde de yngste i familien underholdt. I tillegg er Sandefjord vert for en rekke arrangementer og festivaler gjennom året, inkludert musikkfestivaler, kunstutstillinger og sportsarrangementer, som tiltrekker seg både lokale og internasjonale besøkende.

Hvor ligger hyttene? 

Vi holder til på Vesterøyveien 401, 3234 Sandefjord.

Sandefjord har god tilgjengelighet med både bil, båt og fly, noe som gjør det enkelt for deg å komme deg hit. Torp lufthavn ligger i nærheten og tilbyr flere internasjonale flyruter.