Vøra Camping

Overnatting i hjertet av Sandefjord

Sandefjord og Vestfold er godt kjent for sine sommerperler langs med kysten, og tar imot mange gjester fra både inn- og utland som ønsker å bli bedre kjent med idyllen bare vi på Vøra kan tilby.

På Vøra Camping har vi helårsåpent for overnatting på moderne hytter og leiligheter med god standard og alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold. Velg blant 48 sengeplasser fordelt på hytter og leiligheter med god standard!

Overnatting på hytte

For deg som ønsker overnatting på hytte, kan vi tilby våre 4 hytter med opptil tre soverom. Og passer perfekt for par, familier og vennegjenger.

Hyttene består av: kombinert stue/kjøkken, 2 soverom, bad, terrasse med møbler. Ligger meget solrikt til, og har alle fasiliteter som kreves for komfort.

Her har du full oversikt over tilgjengelige hytter.

Leiligheter beregnet for overnattingsgjester

Vi kan også by på overnatting i våre 5 leiligheter. Alle leilighetene er utstyrt med alle fasiliteter og har god standard, de består av: kombinert stue/minikjøkken, 1 soverom med 4 sengeplasser, bad og terrasse med møbler.

Våre hytter og leiligheter kan også leies på både kort- og langtidsleie for overnatting i vinterhalvåret. Bli bedre kjent med våre hytter og leiligheter her

Drop-in bobilparkering og teltplasser

Vi har flotte døgnplasser til bobil, campingvogn og telt for deg som ønsker enkel overnatting for en eller flere dager.

Mer enn bare overnatting i Sandefjord

Sandefjord kan by på mange spennende aktiviteter og er en by som er opptatt av både kultur og gode matopplevelser. Her vil selv den kresne finne sine favoritter. Du kan også benytte deg av vår lokalkunnskap for å finne de rette opplevelsene. Vi kan forsikre deg om at du ikke vil kjede deg som gjest hos oss!

Når du besøker oss for overnatting, er du i nærheten av Knatten Fruktgård. Her produseres det frukt og bær samt deilig eplemost og andre gode drikker. Gården har stått for fruktproduksjon i over tre generasjoner.

På Hjortegården – tilhørende familien Gamkinn drives det med oppdrett og salg av hjort. Her kan du kjøpe Hjortegårdens hjortepølse, hjortesalami, hjortekjøtt og hjemmebakt flatbrød.

Exciting cultural experiences in Sandefjord

Året gjennom står kulturopplevelsene i kø. Festival, show, konsert, teater, revy eller kunst- tilbudene finner du i vår arrangementskalender. I byens gallerier er det skiftende utstillinger. Når du overnatter hos oss på Vøra Camping, er du alltid i nærheten av der det skjer.

Vøra Camping er et familieselskap drevet av Helge Langbach og hans familie. Fra å være en plass med kun campingvogner/telt har vi i dag 48 sengeplasser fordelt på hytter/leiligheter – alt fra 1 –  roms til hytte med 3 soverom. Vi og vårt personal vil gjøre det beste for at dere skal trives på Vøra.

Vøra Camping og Badeplass ligger ca. 9 km fra Sandefjord sentrum – vestvendt ned mot Sandefjords fjorden. Campingplassen grenser til en av Vestfolds fineste badestrender.

Vi ønsker deg velkommen til idyllisk overnatting!

Ta kontakt for mer informasjon om overnatting hos oss i Vøra Camping, vi setter pris på å kunne hjelpe engasjerte og nysgjerrige gjester!