Vøra Camping

WELCOME TO VØRA CAMPING

The most beautiful campsite in Vestfold

Vi har ledige sesongplasser for 2024!

Vøra Camping is located at the far end of the fjord of Sandefjord, Sandefjordsfjorden, 9 kilometers from the town center. The campsite is part of Sandefjords coastal path Kyststien. A few kilometers on foot or by bike, and you will find yourself in a spectacular coastal scenery, in the ocean gap, surrounded by a fantastic view.

Accommodation

Motorhome Rental

Kayak rental

A camping paradise for families

Ser du etter barnevennlig camping i Vestfold? Vøra Camping er et paradis for barn. På vår campingplass kan barna virkelig boltre seg. Det er flere grunner til at dette er en svært barnevennlig camping! På Vestfolds fineste og reneste badestrand er det alltid noe å gjøre. Bad i rent og friskt vann «lenger ut jo bedre vann, best på Vøra badestrand». En av få strandrensemaskiner i Norge finnes på Vøra Camping, og denne sørger for ren og fin sand. Det betyr også at det finnes mengder med flott materiale for å bygge store sandslott.

Vøra er kjent for mer enn bare camping og kan friste med bra krabbefiske, en liten hyssing, en klesklype, et blåskjell og dagen er reddet. Strandvolleyball og sandfotball hører med. En flott lekeplass finnes sentralt på området. Og sist, men ikke minst, to kiosker fulle med is. Med alle våre aktiviteter tilgjengelig ligger alt til rette for vellykket camping – både for store og små!

Vi er det naturlige valget for deg som ønsker idyllisk camping langs spektakulært kystlandskap med fantastisk utsikt.

Motorhomes for the whole family

Du har kanskje tenkt på det lenge. Hva med å prøve livet i bobil? Hos oss kan du leie en bobil som passer perfekt for deg. Så ta deg litt fri fra hverdagen og reis på tur! Gjør ferien til et eventyr med leiebil fra Vøra Camping. Med bobil kan du oppleve alt hva verdens vakreste land har å by på. Ikke rart bobilentusiaster fra hele Europa sverger til Norge når de skal oppleve noe ekstraordinært med bobilen.

Keep up with new information

Read updated information for every camping season 

Hytteutleie Sandefjord

Sandefjord har blitt en populær feriedestinasjon i Norge. Her finnes det mange flotte muligheter for bading, aktiviteter og hyggelige sammenkomster. Våre hytter Her hos oss

Read more »

Arrangement 2024

DETTE SKJER PÅ VØRA CAMPING SOMMEREN 2024 Alle er velkomne og det er alltid gratis  23. juni:  St. Hans  I år så vil vi ha

Read more »