Vøra Camping

On holiday with a motorhome?

If so, you should take a closer look at our motorhome parking!

Over the years here at Vøra Camping, we have made all the arrangements necessary for you to experience idyllic relaxation and exciting activities on our beautiful coast.

Vår bobilparkering i Vestfold

Som gjest på vår bobilparkering her i Vestfold kan du benytte deg av alle fasiliteter du måtte behøve for en komfortabel ferie med bobil. Du finner lekeplass og kiosk på området, i nærheten av der du parkerer bobilen. Sikkerheten er ivaretatt med 4 meter mellom hver parkering. Vannstasjoner er plassert slik at fylling gjøres enkelt. Strømstolper finnes i kort avstand fra hver parkering.

You are most welcome to visit us for one or more days staying in our motorhome parking area. We have great 24-hour spots for motorhomes, caravans, and tents.

Midt på plassen ligger servicebygget med toaletter, dusj, handicaprom, stellerom, vaske/tørkerom og felles kjøkken. Her er det også eget rom for uttømming av toalettkassetter. Du skal ikke savne noe som gjest på vår bobilparkering. 

Bobilparkering i Vestfold med kiosk og strandkjøkken

Ved lekeplassen er det også en kiosk – åpen fra ultimo mai til primo august. På stranden har vi en isbar som er åpent på ”Strand dager”. 

Bobilferie i nærheten av en strandperle

I tillegg kan vi trygt anbefale badestranden som grenser til vårt område, og som betraktes som en av Vestfolds fineste badestrender.

A sea of activities near your motorhome

Sandefjord er kjent for sine aktiviteter, spesielt om sommeren. Den fantastiske naturen gir området muligheter for aktiviteter svært få andre steder kan matche. Du kan velge både kajakkpadling og leie av Sup. Vi kan forsikre deg om at du ikke vil kjede deg som gjest på vår bobilparkering.

Exciting cultural experiences in Sandefjord

Året gjennom står kulturopplevelsene i kø. Festival, show, konsert, teater, revy eller kunst, tilbudene finner du i vår arrangementskalender. I byens gallerier er det skiftende utstillinger. Som bobil- og campinggjest hos oss på Vøra er du alltid i nærheten av der det skjer.

A short way from local food and drinks

I Sandefjord har vi stolte mattradisjoner. På Knatten Fruktgård produseres det frukt og bær samt deilig eplemost og andre gode drikker. Det har vært fruktproduksjon på gården i over tre generasjoner.

På Hjortegården, tilhørende familien Gamkinn drives det med oppdrett og salg av hjort. På Hjortegården kan du kjøpe Hjortegårdens hjortepølse, hjortesalami, hjortekjøtt og hjemmebakt flatbrød. Du skal ikke gå rundt sulten når du besøker Vøra Camping med bobilen.

Vårt personale vil gjøre det beste for at dere skal trives på Vøra, og sørger for god og imøtekommende service i tillegg til å by på vår lokalkunnskap for deg som ønsker å oppleve de virkelige perlene.

Vøra Camping og Badeplass er et familieselskap drevet av Helge Langbach og hans familie. Hovedhuset ved stranden er bygget i begynnelsen av 1930 – de siste 8 årene er det gjort store oppgraderinger på Vøra. Fra å være en plass med kun bobil / campingvogner / telt har vi i dag 48 sengeplasser fordelt på hytter/leiligheter – alt fra 1 –  roms til hytter med 3 soverom. Standarden er meget god.

Vi ønsker deg velkommen til å besøke vår bobilparkering og til  å bli bedre kjent med en idyll bare Vestfold kan by på!