Vøra Camping

På ferie med bobil?

Da bør du se nærmere på vår bobilparkering!

For hos oss på Vøra Camping har vi opp gjennom årene sørget for å tilrettelegge for både idyll og spennende aktiviteter langs med kysten.

På Vøra Camping kan du som gjest av vår bobilparkering benytte deg av alle fasiliteter du måtte behøve for en komfortabel ferie med bobil. Du finner lekeplass og kiosk på området og i nærheten av der du parkerer bobilen. Sikkerheten er ivaretatt med 4 meter mellom hver parkering. Vannstasjoner er plassert slik at fylling gjøres enkelt. Strømstolper finnes i kort avstand fra hver parkering.

På vår bobilparkering er dere hjertelig velkomne til å besøke oss for en eller flere dager. Vi har flotte døgnplasser til bobil, campingvogn og telt.

Midt på plassen ligger servicebygget – toaletter, dusj, handicaprom, stellerom, vaske/tørkerom og felles kjøkken. Her er det også eget rom for uttømming av toalettkassetter – alt moderne og med høy standard. Du skal ikke savne noe som gjest på vår bobilparkering. 

Bobilparkering med kiosk og strandkjøkken

Ved lekeplassen er det også en kiosk – åpen fra ultimo mai til primo august. På stranden har vi et Strandkjøkken som er åpent på ”Strand dager”.

Bobil-ferie i nærheten av en strandperle

I tillegg kan vi trygt anbefale badestranden som grenser til vårt område, som betraktes som en av Vestfolds fineste badestrender.

Et hav av aktiviteter i nærheten av bobilen

Sandefjord er kjent for sine aktiviteter, spesielt om sommeren. Den fantastiske naturen gir området muligheter for aktiviteter svært få andre steder kan matche. Velg blant kajakkpadling til flytur med Dakato Norway. Vi kan forsikre deg om at du ikke vil kjede deg som gjest på vår bobilparkering.

Spennende kulturopplevelser i Sandefjord

Året gjennom står kulturopplevelsene i kø. Festival, show, konsert, teater, revy eller kunst, tilbudene finner du i vår arrangementskalender. I byens gallerier er det skiftende utstillinger. Som bobil- og campinggjest hos oss i Vøra er du alltid i nærheten av der det skjer.

Bobilparkering i nærheten av kortreist mat og drikke

I Sandefjord har vi stolte mattradisjoner. På Knatten Fruktgård produseres det frukt og bær, samt deilig eplemost og andre gode drikker. Det har vært fruktproduksjon på gården i over tre generasjoner.

På Hjortegården – familien Gamkinn drives det med oppdrett og salg av hjort. På Hjortegården kan du kjøpe Hjortegårdens hjortepølse, hjortesalami, hjortekjøtt og hjemmebakt flatbrød. Du skal ikke gå rundt sulten når du besøker Vøra Camping med bobilen.

Vårt personal vil gjøre det beste for at dere skal trives på Vøra, og sørger for god og imøtekommende service i tillegg til å by på vår lokalkunnskap for deg som ønsker de virkelige perlene.

Vøra Camping og Badeplass er et familieselskap drevet av Helge Langbach og hans familie. Hovedhuset ved stranden er bygget i begynnelsen av 1930 årene men det er i de siste 8 årene som det har skjedd store oppgraderinger på Vøra. Fra å være en plass med kun bobil / campingvogner / telt har vi i dag 48 sengeplasser fordelt på hytter/leiligheter – alt fra 1 roms til hytte m 3 soverom. Standarden er meget god.

Vi ønsker deg velkommen til å besøke vår bobilparkering dersom du ønsker å bli bedre kjent med idyllen bare Vestfold kan by på!