Vøra Camping

Bobilutleie – for deg som ønsker en fleksibel ferie

Fleksibiliteten og de mange fordelene er hovedårsakene til at stadig flere nordmenn velger bobilutleie når de skal på ferie. Ved å reise med bobil bestemmer du selv både når og hvor du ønsker å dra. Samtidig får du sett langt mer fra bobilen.

Opplevelser, kvalitetstid og komfort står høyt på listen når man legger ut på ferie. Dagens standard på bobiler er svært høy og gir deg alle forutsetninger for en behagelig ferie på dine premisser.

Vår bobilutleie byr på følgende modeller

Weinsberg 700 2020 modell

En meget stor bobil som passer utmerket til familier inntil 4 personer. Bobilen er utstyrt med eget soverom til de voksne og senkeseng for barna. Denne vognen har alt du behøver. Bestselgeren fra Weinsberg egner seg utmerket for par, familien på 4 eller besteforeldre med barnebarn.

Sunlight I69 L 2021 modell

Bestselgeren fra Sunlight er en bobil som passer perfekt for familier inntil 4 personer og som ønsker en romslig bobil med god plassutnyttelse. Bobilen er utstyrt med eget soverom til de voksne senkeseng for barna, Denne vognen har alt du behøver. Denne bestselgeren fra Sunlight egner seg utmerket for par, familien på 4 eller besteforeldre med barnebarn.

Soverommet er stort og romslig, med en midtstilt dobbeltseng. Separat dusj og toalett og toalettdøren kan åpnes og danner en vegg på det som da blir et stort og romslig baderom.

Kjøkkenbenken er i vinkel, for best mulig plassutnyttelse, og du har kjøleskap i full bredde med egen fryser på toppen.

Sitte området er romslig med vinkelsofa, side sitter og to vendbare stoler. Vinkelen på sofaen kan tas bort om man ønsker det. Begge førerstolene er justerbare i forkant og bakkant.

Med Fiat’s nye 9- trinns automatgir, vil du få en fantastisk sømløs føreropplevelse.

Fiat Adria Matrix Nordkapp

NORDKAPP Edition med mye utstyr og et helt eget interiør og ALDE vannbåren varme Delintegrert bil med stor dobbel seng bak og senkeseng foran. Åpen, lys og trivelig bil med separat dusj og toalett som kan skjermes for innsyn fra resten av bo delen. Denne bilen har 9 trinns automatgear og 160 HK.

Meget pen bil fra ADRIA som er ferdig utrustet med alt av det flotteste utstyret.

Med Fiat’s nye 9- trinns automatgir, vil du få en fantastisk sømløs føreropplevelse.


Leietaker må være minimum 25 år og ha vært innehaver av gyldig norsk førerkort klasse B i minst 5 år sammenhengende.

Alle våre bobiler er moderne og utstyrt med alle fasiliteter du måtte behøve for ferie med kvalitetstid. Les mer om våre modeller her.

Vår bobilutleie egner seg for par, venner og familier på opptil 5 personer.

Leietaker skal være minimum 25 år og ha vært innehaver av gyldig norsk førerkort klasse B i minst 5 år sammenhengende.

Ønsker du mer informasjon vedrørende bobilutleie? Da kan du trygt ta kontakt med oss på Vøra Camping.