Vøra Camping

Bobilutleie – for deg som ønsker en fleksibel ferie

Fleksibiliteten og de mange fordelene er hovedårsakene til at stadig flere nordmenn velger bobilutleie når de skal på ferie. Ved å reise med bobil bestemmer du selv både når og hvor du ønsker å reise. Samtidig får man sett langt mer i fra en bobil sammenlignet med eksempelvis fly.

Opplevelser, kvalitetstid og komfort står høyt på listen når man legger ut på ferie. Dagens standard på bobiler er svært høy, og gir deg alle forutsetninger for en behagelige ferie på dine premisser.

Vår bobilutleie byr på følgende modeller

Weinsberg 700 2020 modell

En meget stor bobil som passer utmerket til familier inntil 4 personer. Bobilen er utstyrt med eget soverom til de voksne senkeseng for barna, Denne vognen har alt du behøver. Denne bestselgeren fra Weinsberg egner seg utmerket for par, familien på 4 eller besteforeldre med barnebarn

Sunlight I69 L 2021 modell

Bestselgeren fra Sunlight er en bobil som passer perfekt for familier inntil 4 personer og som foretrekker romslig bobil med god plassutnyttelse.

Globecar Citybil 2020 modell

Globecar med totalvekt under 3500kg og kan kjøres på førerkort KL-B. By bobilen har 2.3l 150hk og automat girkasse og cruisekontroll. En bybobil med praktiske løsninger med god plass. Eget bad med fast toalett og dusjmulighet. Varmt og kaldt vann på bad og kjøkken. Bybobilen er registrert for 4 personer, men passer best (og er utstyrt) for 2 personer.

Adria Sunliving delintegrert 2019 modell

Denne vognen har alt du behøver. Denne bestselgeren fra Adria egner seg utmerket for par, familien på 5 eller besteforeldre med barnebarn. Bobilen er utstyrt med alle moderne fasiliteter og anerkjent for sine praktiske løsninger.

Leietaker må være minimum 25 år og ha vært innehaver av gyldig norsk førerkort klasse B i min. 5 år sammenhengende.

Alle våre bobiler er moderne og utstyr med alle fasiliteter du måtte behøve for ferie med kvalitetstid. Les mer om våre modeller her

Vår bobilutleie egner seg for par, venner og familie på opptil 6 personer.

Leietaker skal være minimum 25 år og ha vært innehaver av gyldig norsk førerkort klasse B i min. 5 år sammenhengende.

Ønsker du mer informasjon vedrørende bobilutleie? Da kan du trygt ta kontakt med oss på Vøra Camping!