Vøra Camping

Bobilutleie

Tilrettelagt for bobilgjester

På Vøra Camping er det tilrettelagt for bobilgjester. Sikkerheten er ivaretatt med 4 meter mellom hver parkering. Vannstasjoner er plassert slik at fylling gjøres enkelt. Strømstolper finnes i kort avstand fra hver parkering. Tømmestasjonen finnes i vårt sanitæranlegg sentralt på campingplassen.

Vi på Vøra Camping ønsker alle bobilgjester hjertelig velkommen.

Vi tilbyr overnatting for store og små

Vøra camping i Sandefjord har helårsåpent for overnatting i leiligheter og hytte. 

Weinsberg 700

  • Ta kontakt for ledig kapasitet. Helt nyinnkjøpt.
  • AC i bildel, markise, Radio, cd spiller og TV. Ryggekamera.
  • Under 3500 kg, kan kjøres på B-sertifikat.
  • Gassovn, stort kjøleskap med fryser. TV og mange andre smarte løsninger.
  • Nedtrekkbar ekstraseng over førerdelen.
  •  

Vi har fått inn en Weinsberg 700 MEG til utleie. Dette er en meget stor bobil som passer utmerket til familier inntil 4 personer. Bobilen er utstyrt med eget soverom til de voksne og senkeseng for barna,

Denne vognen har alt du behøver. Bestselgeren fra Weinsberg egner seg utmerket for par, familien på 4 eller besteforeldre med barnebarn.

Soverommet er stort og romslig, med 2 enkeltsenger som kan gjøres om til dobbelseng. Separat dusj og toalett og toalettdøren kan åpnes og danner en vegg på det som da blir et stort og romslig baderom.

Sunlight I69 L

Lyst til å prøve ekte campingliv hos oss på Vøra Camping? Nå kan du ta med tannbørste, litt klær, mat og godt humør og nyte «ekte» campingliv. Vi ordner resten.

Vi har fått inn en Sunlight I69 til utleie. Dette er en meget stor bobil som passer utmerket til familier inntil 4 personer. Bobilen er utstyrt med eget soverom til de voksne og senkeseng for barna.
Denne vognen har alt du behøver. Bestselgeren fra Sunlight egner seg utmerket for par, familien på 4 eller besteforeldre med barnebarn.

Soverommet er stort og romslig, med en midtstilt dobbeltseng. Separat dusj og toalett. Toalettdøren kan åpnes og danner en vegg på det som da blir et stort og romslig baderom.

Kjøkkenbenken er i vinkel, for best mulig plassutnyttelse, og du har kjøleskap i full bredde med egen fryser på toppen. Sitteområdet er romslig med vinkelsofa, sidesitter og to vendbare stoler. Vinkelen på sofaen kan tas bort om man ønsker det. Begge førerstolene er justerbare i forkant og bakkant. Med Fiats nye 9- trinns automatgir vil du få en fantastisk sømløs føreropplevelse.

Adria 670 Matrix Nordkapp

Beskrivelse

NORDKAPP Edition med mye utstyr og et helt eget interiør og ALDE vannbåren varme

Delintegrert bil med stor dobbel seng bak og senkeseng foran.

Åpen, lys og trivelig bil med separat dusj og toalett som kan skjermes for innsyn fra resten av bo delen.

Denne bilen har 9 trinns automatgear og 160 HK.

Meget pen bil fra ADRIA som er ferdig utrustet med alt av det flotteste utstyret.

Leietaker skal være minimum 25 år og ha vært innehaver av gyldig norsk førerkort klasse B i min. 5 år sammenhengende.

Leiepris per uke:

Høysesong: Kr.17.900,- (juni, juli og august)

Lavsesong: Kr.14. 900,-

Week-end:

Kr. 7.900,-

3 dagers leie:

kr 2400,- per døgn (gjelder ukedager)

Innvendig sluttrengjøring: Kr. 900,-

Utvendig sluttrengjøring: Kr. 900,-

Inkludert: 2000 km (ukes leie) 1500km (week-end) utover dette belastes kr. 4,- per kilometer, gass 11 kg, dekketøy, og sengetøy.

Depositum på kr. 5.000,- tilbakeføres ved skadefritt tilbakelevert kjøretøy | Egenandel ved skade kr. 5.000,-

Bobilen er utstyrt med bombrikke, Beløpet avregnes mot faktiske påløpte bompasseringer i leieperioden.

Parkeringsbøter og lignende eller ulovlig bruk av avgiftsfri diesel, som leietaker ikke har oppgjort, belastes leietaker i ettertid.

Bobilen utleveres og tilbakeleveres med full drivstofftank. Manglende drivstoff ved tilbakelevering vil bli belastet leietaker etter gjeldende drivstofftakster.

Leieprisen inkluderer kasko og ansvarsforsikring. Ved ansvar eller kaskoskade må leietaker betale egenandelen på kr. 5.000,-. Ved glasskade må leietaker betale egenandelen på kr. 2500,-. Ved tyveri eller ran dekker bobilens forsikring kun utstyr som tilhører bobilen, leietaker må betale egenandelen. Det anbefales leietaker å tegne egen reiseforsikring.

Bobilen kan ikke fremleies, eller benyttes av 3.part.

Bobilen gjennomgår kontroll av utleier før utleie og gjennomgås med leietaker ved utlevering, tilstandsrapport fylles ut og signeres av utleier og leietaker.

Opplæring vil bli gitt før utlevering, sett av tid til dette.

Vi forutsetter en forsiktig bruk av bobilen, slik at turen blir vellykket.

Bobilen er røyk- og dyrefri.

Bilen er utstyrt med propan, camping bord og 4 campingstoler. Bestikk og tallerkener. Dyner, sengetøy, håndklær , tørkerull, dorull etc: alt du trenger for å starte turen er på plass. Ta med deg/dere førerkort, mat og klær så er du/dere klar for tur. Gratis parkering for din/deres bil mens du/dere leier.