Vøra Camping

Bobilutleie

Tilrettelagt for bobilgjester

På Vøra camping er det tilrettelagt for bobilgjester. Sikkerheten er ivaretatt med 4 meter mellom hver parkering. Vannstasjoner er plassert slik at fylling gjøres enkelt. Strømstolper finnes i kort avstand fra hver parkering. Tømmestasjon finnes i vårt sanitæranlegg, dette ligger sentralt på campingplassen.

Vi på Vøra camping ønsker alle bobilgjester hjertelig velkommen.

Vi tilbyr overnatting for store og små

Vøra camping i Sandefjord har helårsåpent for overnatting i leiligheter og hytte. 

Weinsberg 700

  • Ta kontakt for ledig kapasitet. Helt nyinnkjøpt
  • AC i bildel, markise, Radio, cd og tv. Ryggekamera.
  • Under 3500 kg, kan kjøres på B-sertifikat
  • Gassovn, stort kjøleskap med frys. Tv og mange andre smarte løsninger.
  • Nedtrekkbar ekstraseng over førerdelen.

Vi har fått inn en Weinsberg 700 MEG til utleie. Dette er en meget stor bobil som passer utmerket til familier inntil 4 personer. Bobilen er utstyrt med eget soverom til de voksne senkeseng for barna,

Denne vognen har alt du behøver. Denne bestselgeren fra Weinsberg egner seg utmerket for par, familien på 4 eller besteforeldre med barnebarn.

Soverommet er stort og romslig, med 2 enkeltsenger som kan gjøres om til dobb.seng. Separat dusj og toalett og toalettdøren kan åpnes og danner en vegg på det som da blir et stort og romslig baderom.

Sunlight I69 L

Lyst til å prøve ekte campingliv hos oss på Vøra Camping? Nå kan du ta med tannbørste, litt klær, mat og godt humør og nyte «ekte» campingliv. Vi ordner resten.

Vi har fått inn en Sunlight I69 til utleie. Dette er en meget stor bobil som passer utmerket til familier inntil 4 personer. Bobilen er utstyrt med eget soverom til de voksne senkeseng for barna,
Denne vognen har alt du behøver. Denne bestselgeren fra Sunlight egner seg utmerket for par, familien på 4 eller besteforeldre med barnebarn.

Soverommet er stort og romslig, med en midtstilt dobbeltseng. Separat dusj og toalett og toalettdøren kan åpnes og danner en vegg på det som da blir et stort og romslig baderom.

Kjøkkenbenken er i vinkel, for best mulig plassutnyttelse, og du har kjøleskap i full bredde med egen fryser på toppen. Sitteområdet er romslig med vinkelsofa, sidesitter og to vendbare stoler. Vinkelen på sofaen kan tas bort om man ønsker det. Begge førerstolene er justerbare i forkant og bakkant. Med Fiat’s nye 9- trinns automatgir, vil du få en fantastisk sømløs føreropplevelse.

Globecar Citybil​

 

Meget praktisk Pøssl Globecar med totalvekt under 3500kg og kan kjøres på førerkort KL-B. By bobilen har 2.3l 150hk og automat girkasse Bilen har en lengde på 6,35m Bilen er 270cm høy. Bybobilen er utstyrt med cruisekontroll, Pioner DAB+ multispiller med ryggekamra. Sykkelstativ til 2 sykler og gassalarm.

Praktiske løsninger med god plass. Eget bad med fast toalett og dusjmulighet. Varmt og kaldt vann på bad og kjøkken. Lys og trivelig. Stor seng bak, slik at en ikke trenger pakke sammen sittegruppen for å klargjøre senga. Stor lagerplass under sengen bak. Ellers er det mye skap og skuffer innvendig. Bybobilen er registrert for 4 personer, men passer best (og er utstyrt) for 2 personer. Det kan medfølge KIT for å lage ekstra seng i sittegruppen hvis barn skal være med.

Bilen er utstyrt med propan, camping bord og 2 campingstoler. Bestikk og tallerkener. Dyner, sengetøy, håndklær , tørkerull, dorull etc: alt du trenger for å starte turen er på plass. Ta med deg/dere førerkort, mat og klær så er du/dere klar for tur. Gratis parkering for din/deres bil mens du/dere leier. Bybobilen har propan som hoved varmer og er utstyrt med 2 propanflasker -du trenger ikke bekymre deg for varme, varmtvann, koking og kjøleskapstemperatur på fricamp.

Adria Sunliving delintegrert​

 

Vi har fått inn en Adria Sunliving til utleie. Dette er en meget stor bobil som passer utmerket til familier inntil 6 personer. Bobilen er utstyrt med eget soverom for barna og senkeseng for voksne.

Denne vognen har alt du behøver. Denne bestselgeren fra Adria egner seg utmerket for par, familien på 5 eller besteforeldre med barnebarn.

Separat dusj og toalett og toalettdøren kan åpnes og danner en vegg på det som da blir et stort og romslig baderom.

Kjøkkenbenken er i vinkel, for best mulig plassutnyttelse, og du har kjøleskap i full bredde med egen fryser på toppen.

Sitte området er romslig med 2 sofaer en til 4 personer og en til 2 personer.

Leietaker skal være minimum 25 år og ha vært innehaver av gyldig norsk førerkort klasse B i min. 5 år sammenhengende.