Vøra Camping

Om oss

Vøra Camping

Vøra Camping og Badeplass er et familieselskap drevet av Helge Langbach og hans familie. Hovedhuset ved stranden er bygget i begynnelsen av 1930 årene men det er i de siste 8 årene som det har skjedd store oppgraderinger på Vøra. Fra å være en plass med kun campingvogner/telt har vi i dag 48 sengeplasser fordelt på hytter/leiligheter – alt fra 1 – roms til hytte med 3 soverom. Standarden er meget god.

Vi og vårt personal vil gjøre det beste for at dere skal trives på Vøra. I vår hovedbygning ligger resepsjonen. Midt på plassen ligger servicebygget – toaletter, dusj, handicaprom, stellerom, vaske/tørkerom og felles kjøkken. Her er det også eget rom for uttømming av toalettkassetter – alt moderne og med høy standard.

Ved siden av servicebygget ligger plassens lekeplass.  Ved lekeplassen er det også en kiosk – åpen fra ultimo mai til primo august. På stranden har vi en isbar som er åpent på ”Strand dager”. Vøra Camping og Badeplass ligger ca. 9 km fra Sandefjord sentrum – vestvendt ned mot Sandefjordsfjorden. Campingplassen grenser til en av Vestfolds fineste badestrender. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Vøra Camping og badestrand.

Vi tilbyr overnatting for store og små​

Vøra camping i Sandefjord har helårsåpent for overnatting i leiligheter og hytte.