Vøra Camping

Overnatting

Overnatting for alle

Vøra Camping i Sandefjord har helårsåpent for overnatting i leiligheter og hytter. Vøra Camping har 48 sengeplasser fordelt på hytter og leiligheter med god standard. 

Vi tilbyr overnatting for store og små

Vøra camping i Sandefjord har helårsåpent for overnatting i leiligheter og hytte. 

Hytter

Våre hytter ligger flott til med mye sol og kort avstand til stranden.

Hytter og leiligheter kan også leies for kortere tid og langtidsleie i vinterhalvåret. Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 11.00

50% av beløpet betales innen en uke etter mottatt bekreftelse. Beløpet betales tilbake om avbestillingen er tidligere enn 14 dager før ankomst i lavsesong, 21 dager i høysesong. Beløpet beholdes i sin helhet av utleier dersom avbestillingen er senere en 14 dager før ankomst i lavsesong og 21 dager i høysesong.

Hytter og leiligheter kan også leies for kortere tid og langtidsleie i vinterhalvåret. Innsjekk kl. 15.00 og utsjekk kl. 11.00

Teltplasser

Du er hjertelig velkommen til å bo på Vøra Camping en eller flere dager. Vi har flotte døgnplasser til bobil, campingvogn og telt. Sanitæranlegget ligger sentralt på campingplassen og har også eget vaskerom. Som gjest på Vøra Camping bor du ved Vestfolds fineste og reneste badestrand. På sykkel eller til fots tar kyststien deg ut til vakker og spektakulær natur på Folehavna. Her kan du også finne din egen lille vik eller svaberg, og nyte flotte lange sommerdager.