Vøra Camping

Overnatting i hjertet av Sandefjord

Sandefjord og Vestfold er godt kjent for sine sommerperler langs med kysten, og tar imot mange gjester fra både inn- og utland som ønsker å bli bedre kjent med idyllen bare vi på Vøra kan tilby.

På Vøra Camping har vi helårsåpent for overnatting på moderne hytter og leiligheter med god standard og alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold.

Overnatting på hytte

For deg som ønsker overnatting på hytte kan vi tilby våre fire hytter med opptil tre soverom. Og passer perfekt for par, familier og vennegjenger.

Leiligheter beregnet for overnattingsgjester

Vi kan også by på overnatting i våre fem leiligheter. Alle leilighetene er utstyrt med alle fasiliteter og har god standard.

Våre hytter og leiligheter kan også leies på både kort- og langtidsleie i vinterhalvåret. Bli bedre kjent med våre hytter og leiligheter her

Mer enn bare overnatting i Sandefjord

Sandefjord kan by på mange spennende aktiviteter og er en by som er opptatt av både kultur og gode matopplevelser. Her vil selv den kresne finne sine favoritter. Du kan også benytte deg av vår lokalkunnskap for å finne de rette opplevelsene.

Vøra Camping er et familieselskap drevet av Helge Langbach og hans familie. Fra å være en plass med kun campingvogner/telt har vi i dag 48 sengeplasser fordelt på hytter/leiligheter – alt fra 1 roms til hytte m 3 soverom.

Vøra Camping og Badeplass ligger ca. 9 km fra Sandefjord sentrum – vestvendt ned mot Sandefjords fjorden. Campingplassen grenser til en av Vestfolds fineste badestrender.

Vi ønsker deg velkommen til en idyllisk overnatting!